Bosman & Kalis - Werkplaats Middelharnis
  • Home
  • Schade? Uw oplossing voor alle soorten Autoschade - Bosman Schadeherstel
  • Schadeherstel
  • Schade dagherstel
  • Restyling
  • Ruitschadeherstel

Wij repareren en herstellen uw schade naar fabrieksgarantie. Bij kleine schades zelfs binnen 1 dag. Wij helpen u vanuit Middelharnis en Strijen.

Wij repareren uw schade alsof het er nooit geweest is:

Bij Bosman staan we voor excellente autohersteldiensten, met respect voor milieu en uw tijd. Of uw behoefte ligt bij Schadeherstel, Schade Dagherstel, Autoschade Restyling of Ruitschadeherstel, wij garanderen een restauratie naar fabrieksspecificaties. Onze handige Haal- en Brengservice zorgt voor zorgeloos gemak. Ontdek onze aanpak hieronder.

Onze diensten

Schadeherstel
Autoschade? Kies voor Bosman's snelle en betrouwbare schadeherstel. We repareren uw auto volgens de hoogste normen, en dat alles onder fabrieksgarantie.
Meer informatie
Schade dagherstel
Echte Spoed voor het repareren van uw schade? Maak dan gebruik van onze dagherstel service. Herstelt kleine schades binnen 1 dag. Alle schades repareren wij naar fabrieksgarantie.
Meer informatie
Restyling
Heeft uw auto een klein deukje? Onze restyle-service gebruikt een techniek van uitdeuken zonder spuiten die zo effectief is dat uw auto er weer uitziet als nieuw..
Meer informatie
Ruitschadeherstel
Heeft u ruitschade? Bij Bosman Schadeherstel bent u aan het juiste adres voor een snelle en duurzame oplossing. Vertrouw op ons vakmanschap om uw zicht en veiligheid te herstellen.
Meer informatie

Onze 4 beloften

Herstel naar fabrieksgarantie
Garantiebehoud na herstel: wij garanderen fabrieksconditie na reparatie.
Vervangend vervoer
Blijf in beweging: wij houden u op de weg, terwijl wij uw schade herstellen.
Duurzame hersteller
Duurzaam herstellen: wij geven om het milieu tijdens elke stap van de reparatie.
Haal- en brengservice
Comfort gegarandeerd met onze haal- en brengservice: wij zorgen voor alles.
Bosman Kalis Schadeherstel

Wat zijn de kosten?

Heeft u schade aan uw voertuig en wilt u weten wat de kosten zijn om dit te repareren? Vul dan het formulier in en wij geven u vrijblijvend een passend prijsvoorstel.