Bosman Schadeherstel is een schadebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee. Met jarenlange ervaring en een gunstige locatie op het eiland, is Bosman een bekend schadebedrijf voor veel inwoners van Goeree-Overflakkee.

Snel de weg weer op

Al meer dan 20 jaar is Bosman Schadeherstel actief in Middelharnis en wordt schade zo snel mogelijk hersteld of gerepareerd. Dat vindt Bosman erg belangrijk, omdat hij weet dat er niets vervelender is dat niet mobiel kunnen zijn. Schade aan je auto komt namelijk nooit gelegen. De verschillende diensten die Bosman aanbiedt zijn hier dan ook op ontwikkeld.

Dagherstel

Bosman Schadeherstel heeft bijvoorbeeld Dagherstel aan haar diensten toegevoegd. Dit betekent dat het vervoersmiddel binnen een dag gerepareerd wordt. U kunt dus dezelfde dag de weg weer op. Dagherstel is voornamelijk een dienst voor kleine schades, maar ook voor grotere schades kunt u bij ons iedere dag terecht.

Auto's

Bosman biedt diensten aan voor verschillende voertuigen. Zo wordt er voor auto’s onder andere autoschadeherstel, restyle en voorruit reparatie aangeboden.

Bosman bestaat uit een team van 15 medewerkers die allemaal een passie voor mobiele voertuigen hebben. Zij werken secuur en met vakmanschap aan de schade of reparatie van de voertuigen die binnen komen. Zij weten hoe ze schade zo goed mogelijk kunnen herstellen en door de jarenlange ervaring verloopt dit proces soepel en snel.

Heeft u schade aan uw auto, rij dan gerust even langs onze garage of bel om een afspraak te maken naar (0187) – 487 219.