Een deukje, een kras of soms veel heftiger dan dat… Iedereen die een auto bezit zal er helaas weleens mee te maken krijgen. Of het nu het paaltje is dat u niet zag of een andere automobilist die ineens in uw linker spiegel verscheen, een deuk of kras zit in een klein hoekje. Als u in deze situatie terecht komt is Autoschadeherstel Bosman in Middelharnis er om u zo snel mogelijk van uw schade af te helpen.

Autoschade Flakkee

Bosman is al meer dan 20 jaar werkzaam op Goeree-Overflakkee om autoschade te herstellen en repareren. Dit wordt uitgevoerd door een team van 15 medewerkers die allemaal met veel plezier en passie met auto’s bezig zijn. Bosman Schadeherstel is goed bereikbaar op Goeree-Overflakkee dankzij de centrale ligging in Middelharnis. Zeker wanneer de schade helemaal niet gelegen komt, biedt Autoschadeherstel Bosman extra services om u zo snel mogelijk te helpen.

Spoedklussen

Een poosje zonder uw auto wegens schade is natuurlijk onhandig. U wilt gewoon mobiel kunnen zijn. Als er schade is gereden die echt gerepareerd moet worden, maar dit komt eigenlijk niet gelegen dan biedt Bosman u verschillende oplossingen. U kunt namelijk gebruik maken van Dagherstel. Dit is een service met de garantie dat u uw vervoersmiddel binnen een dag weer op kunt halen. Of u nu wel of geen gebruik maakt van Dagherstel, Bosman biedt u altijd een tijdelijke vervangende auto aan. Zo heeft u zo min mogelijk last van de tijd dat uw auto wordt gerepareerd.

Diensten

Naast Dagherstel biedt Bosman diensten voor verschillende vervoersmiddelen aan. Voor uw auto kunt u bij Bosman terecht voor autoschadeherstel, voorruit reparatie en restyle.

Wanneer u schade rijdt kunt u langsrijden bij de garage of telefonisch een afspraak maken via (0187) – 487 219. We helpen u graag van uw schade af.