Rijdt u met autoschade rond op Goeree-Overflakkee en weet u niet precies waar u uw schade gaat laten herstellen? Bosman Schadeherstel staat al 20 jaar voor u klaar en helpt u graag van uw schade af. Bosman herstelt of repareert uw auto zodat hij weer als nieuw is.

Schadeherstel Goeree-Overflakkee

Bosman Schadeherstel is gevestigd in Middelharnis en iedere dag staan het team weer opnieuw voor u klaar. Met een team van 15 medewerkers is Bosman al meer dan 20 jaar actief om Autoschade op Goeree-Overflakkee te herstellen en repareren. Daarbij ziet Bosman veel verschillende type auto’s langskomen, maar ook ander soort voertuigen.

Onze diensten

Voor uw auto biedt Bosman natuurlijk schadeherstel aan, maar ook voorruit reparatie en restyle.

Deukje…? Welke deukje?

Sinds kort is Bosman ook met een nieuwe service begonnen om u nog beter te bedienen wanneer u autoschade op Goeree-Overflakkee heeft. Bosman heeft namelijk Dagherstel het leven in geroepen. Dit is een service waarbij u de auto ’s ochtends naar de garage brengt en deze ’s avonds weer als nieuw voor u klaar staat. Dit is vooral geschikt voor kleine schades zoals deukjes en krassen. Dagherstel is een zeer efficiënte manier van werken, omdat er gedurende de dag één medewerker aan uw auto werkt. Er hoeft dus geen overdracht plaats te vinden tussen de medewerkers en dit scheelt tijd.

Heeft u vragen over het herstellen of repareren van uw schade? Kom langs of bel naar de garage en we helpen u zo snel mogelijk. U kunt ook via onze website aangeven wat voor soort schade u gereden heeft. Wij sturen u dan een prijsindicatie van de reparatie toe.