Sinds kort verhuurt Bosman ook auto’s. Onder de naam Autohopper Bosman kunt u personenauto’s en bakwagens huren. Niet alleen voor een dag, maar bijvoorbeeld ook voor shortlease. Online reserveren is 24/7 mogelijk. Wij nemen dezelfde (werk)dag contact met je op.

Bekijk ons verhuur aanbod

Wil je snel, makkelijk en goedkoop een personenauto of verhuisbus huren? Dan ben je bij Autohopper Bosman in Middelharnis aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s, bestelbussen/ verhuisbussen (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven.

Onderstaand tref je een overzicht waarin je een prijsberekening of reservering kan maken.

Heb je liever telefonisch contact? Bel dan met onze verhuurbalie: 0187-487219

Een verhuizingen of goederen vervoeren?

Ga je verhuizen? Dat betekent dozen met spullen inpakken, je zolder opruimen, adreswijzigingen naar je vrienden en familie versturen; kortom, een drukke periode. En dan komt het: verhuizen naar je nieuwe stek! Neem je een kostbaar verhuisbedrijf in de arm? Natuurlijk niet, je huurt een bestelbus of bakwagen met laadlift voor een goede prijs en verhuis je gezellig met je vrienden en/of familie? Autohopper Bosman in Middelharnis heeft voor elke klus de juiste bus!

 

Wij verhuren aan de zakelijke en particuliere markt. Kom je uit Middelharnis, Dirksland, Melissant, Ooltgensplaat, Ouddorp ofwel Goeree-overflakkee? Dan zijn wij het autoverhuurbedrijf bij jou in de buurt. Voor onze zakelijke klanten die regelmatig gebruik maken van onze huurauto’s hebben wij speciale zakelijke tarieven.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze verhuurafdeling. Tel: 0187-487219 of via mail info@bosmanschadeherstel.nl

No-nonsense bij Autohopper

Lekker no-nonsense? Zo doen wij graag zaken! Geen addertjes onder het gras en scherpe tarieven. Je huurt bij ons al een personenauto voor € 32,- per dag. Het kan zelfs nog goedkoper.

Je kan bij ons ook een promo auto huren voor maar € 19,- per dag. Zo hebben wij voor elk budget een huurauto.